“Путујући караван” посетио Бошњане, наредна дестинација Доњи Крчин

Општина Варварин од самог почетка је део пројекта “Михољски сусрети села”, покренутог од стране Министарства за бригу о селу. Ова манифестација у темнићком крају одржава се по четврти пут, а обухвата програм “Игре без граница” у школама на сеоском подручју, као и ликовне, литерарне и филмске конкурсе.

Приликом реализације “Игара без граница” у ОШ “Драги Макић” у Бошњану, Ивана Милошевић је подсетила да је “Путујући караван” у протекле две недеље посетио Обреж и Доњи Катун, а одржани су и турнири у кошарци и малом фудбалу, где су учешће узеле све основне школе из темнићког краја.

“Настављамо и даље са “Михољским сусретима села”, а оно што следи наредних дана, то је организација “Игара без граница” у Доњем Крчину, где би учешће узеле све школе из Горњег Темнића. У току су ликовни, литерарни и филмски конкурс на тему “Знаменитости мога краја”, док је завршница пројекта планирана за 6. новембар, у ОШ “Свети Сава” у Бачини, где ће бити додељене награде са сва три конкурса”, рекла нам је Ивана Милошевић.

Пројекат “Михољски сусрети села” финансијски подржава Министарство за бригу о селу, а реализује Општина Варварин у сарадњи са основним школама.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
стари
нови Највише гласова
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x