Варварински напредњаци сечењем славског колача обележили страначку славу

Општински одбор Српске напредне странке (СНС) у Варварину традиционално је обележио своју страначку славу, празник посвећен Светој Петки. Свечани обред сечења славског колача одржан је у присуству чланова странке и гостију, а обред је обавио свештеник Ивица Сврзић.

Овогодишња колачарка, одборница у Скупштини општине Варварин др Марија Милошевић, изразила је задовољство и част што је била у прилици да носи ову важну улогу. “Велика ми је част што сам била колачар ове године. Ово је важан тренутак за све нас, не само као чланове странке већ и као део наше заједнице која поштује традицију и духовност. Надам се да ћемо и убудуће наставити да јачамо наше вредности и заједништво”, поручила је др Марија Милошевић.

После сечења колача, она је пренела дужност на Миљану Милојевић, која је нагласила значај очувања традиције. “Изузетно сам поносна што ћу следеће године бити колачар. Ово је прилика да се окупимо око заједничких вредности и вере, а ја ћу се трудити да ову обавезу извршим са поштовањем и одговорношћу”, нагласила је Миљана Милојевић.

Прослава страначке славе Свете Петке је дугогодишња традиција Српске напредне странке, која окупља своје чланове и симпатизере у духу заједничких вредности и вере. Свечаности су присуствовали и председница општине Варварин др Виолета Лутовац Ђурђевић, њен заменик Александар Павић, председник Скупштине општине Варварин Саша Живадиновић, помоћници председнице Марија Брајовић и Немања Чолић, представници коалиционих странака у локалном парламенту из Социјалистичке партије Србије, Српске странке Заветници и Српске радикалне странке.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
стари
нови Највише гласова
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x