Фудбалери Темнића 1924 славили у Варварину над екипом ГФК Табана

У 10. колу Зоне “Запад” фудбалери Темнића 1924 савладали су на свом терену екипу ГФК Табана из Јагодине резултатом 4:0. Домаћи су повели у 7. минуту поготком Лазара Јеремића, да би само четири минута касније, у 11. минуту, предност удвостручио Марко Вујић. До полувремена је резултат остао 2:0.

У другом делу игре Варваринци су наставили са притиском на госте и у 68. минуту погодак постиже Лука Павловић. Пред сам крај утакмице, коначан резултат од 4:0 поставља Стефан Станојковић, у 89. минуту.

У осталим мечевима 10. кола Зоне “Запад” Жупа је у Александровцу славила над екипом Младости из Јовца резултатом 2:1, Јастребац је у Великом Шиљеговцу поражен од екипе Лугомира из Ракитова резултатом 2:3, ОФК Копаоник 1931 је у Брусу савладао екипу Младог Борца из Седлара са 2:1, Рембас је у Ресавици у дербију сезоне декласирао Слогу из Деспотовца са 5:0, док се у Јасенову видело чак десет голова, где су Орлови славили над екипом Виноградара са 7:3.

На табели води Рембас из Ресавице са 27 освојених бодова, другопласирана је екипа Слоге из Деспотовца са 22 бода, на трећем месту налазе се Орлови из Јасенова са 19, следи ОФК Копаоник 1931 са 17, а затим и Темнић 1924 са бодом мање. У наредном колу Варваринци гостују екипи ОФК Лугомира у Ракитову.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
стари
нови Највише гласова
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x