Обележен Дан здраве хране у ОШ “Мирко Томић” у Обрежу

У Обрежу, у Основној школи “Мирко Томић”, поводом обележавања Дана здраве хране, ученици су заједно са својим родитељима и наставницима приредили посебан догађај који је обележен креативношћу и заједничким залагањем. У школским просторијама организована је припрема и презентација разноврсних јела, све са циљем да се промовише значај здраве исхране.

Током овог догађаја, учесници су показали изузетну маштовитост у осмишљавању и припреми оброка, трудећи се да сваки залогај буде не само укусан, већ и здрав. Родитељи су са радошћу учествовали у припреми хране, подржавајући ову иницијативу школе и мотивишући децу да развијају свест о важности правилне исхране.

Након презентације јела, организовано је послужење где су ученици, наставници и остали присутни имали прилику да пробају припремљене специјалитете. Ова манифестација, поред тога што је била едукативна, пружила је и прилику за дружење и развијање заједништва међу свим учесницима.

Дан здраве хране у ОШ “Мирко Томић” је показао колико је важно укључивање свих генерација у промоцију здравих животних навика, а овај догађај ће се сигурно дуго памтити по сјајној атмосфери и креативним јелима која су сви заједнички припремили.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
стари
нови Највише гласова
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x