Напредак гостује Чукаричком на Бановом Брду: Чарапани пуни самопоуздања и вере у себе

Напредак у 12. колу шампионата Србије гостује код Чукаричког на Бановом брду, тренутно четвртопласиране екипе… “Надам се да ћемо и сутра показати свој прави квалитет, јер га имамо, а имамо и озбиљан ветар у леђа из претходне две утакмице, бод на страни и велика победа против Новог Пазара на домаћем терену. Тако да са пуно самопоуздања и вере идемо на ово гостовање”, оптимистичан је био на конференцији за новинаре шеф стручног штаба Чарапана Горан Стевановић..

“Свесни смо квалитета Чукаричког, свесни смо да је домаћин екипа која последњих година обележава фудбал у Србији. Озбиљан клуб, квалитетна екипа, добар рад, али и Напредак је велики клуб и озбиљна институција. Морамо да будемо храбри, одважни, компактни и дисциплиновани, као што смо на свакој утакмици, а кад смо такви – можемо да се надамо најбољем. Бићемо без Петковића, који се повредио у репрезентацији, као и Маринковића, који има парне жуте картоне, остали су спремни”, изјавио је Стевановић.

Млади голман Напретка Лазар Балевић је дебитовао за Млађу омладинску репрезентацију Србије у пријатељском мечу са Чешком и оставио одличан утисак. Сада се очекује да и на Бановом брду настави континуитет добрих партија и одбрана у дресу Чарапана.

“Први пут сам био у репрезентацији и заиста једно лепо искуство, добра утакмица и надам се да ћу поново бити позван. Што се тиче Чукаричког, свесни смо да нас очекује тешка утакмица, међутим, напорно смо радили, атмосфера је стварно одлична и сигуран сам да ће из утакмице у утакмицу резултати бити све бољи. Такође сам сигуран да ће играчи дати максимум да испуне захтеве шефа стручног штаба и надамо се позитивном резултату”, казао је млађани голман Лазар Балевић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
стари
нови Највише гласова
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x