“Михољски сусрети села 2024”: “Игре без граница” у Обрежу

Након успешних турнира у футсалу и кошарци, овогодишњи “Михољски сусрети села” настављени су кроз “Игре без граница”, које су одржане на школском полигону Основне школе “Мирко Томић” у Обрежу, а у организацији Општине Варварин и Министарства за бригу о селу.

Помоћница председнице општине, Марија Брајовић, посетила је Обреж и том приликом изразила задовољство бројем учесника и све већим интересовањем за ову, сада већ традиционалну манифестацију. “Михољски сусрети села” имају за циљ да окупе мештане, подстакну дружење и развију спортски дух међу младима, али и старијима.

“Драго ми је што видим оволико младих који се радо одазивају учешћу у различитим активностима. Ова манифестација је важна за целу нашу општину, јер подстиче међусобно дружење, спорт и активан живот, а уједно чува традицију и културно наслеђе наших села”, истакла је Брајовић.

“Михољски сусрети села” настављају се и наредних дана уз разноврсне активности које ће окупити становнике општине Варварин у духу заједништва и здравог такмичења.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
стари
нови Највише гласова
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x