Карате клуб “Темнић” блистао на међународном турниру “Ноћ шампиона”

После кратке паузе у одржавању карате турнира, у Младеновцу је одржан међународни турнир под називом “Ноћ шампиона”, који је окупио преко 600 такмичара из Србије и околних земаља. Међу учесницима су се истакли најмлађи чланови Карате клуба “Темнић”, који су својим вештинама и залагањем освојили одличне пласмане.

Карате клуб “Темнић” представљало је шест перспективних младих такмичара, а најсјајнији тренутак турнира за овај тим донела је сребрна медаља коју је освојио Лука Недељковић. Лука је показао изванредну технику и борбени дух, што му је донело овај велики успех у веома јакој конкуренцији.

Тренер младих каратиста, Дражен Богдановић, није крио задовољство постигнутим резултатима својих ученика. “Изузетно сам поносан на све наше такмичаре. Ово је само почетак њихових успешних каријера у каратеу и верујем да ћемо у будућности видети још сјајних резултата”, рекао нам је Богдановић након такмичења.

Млади тим Карате клуба “Темнић” показао је да има велики потенцијал, а њихови успеси на овом престижном турниру јасно указују да овај спорт у Варварину има светлу будућност.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
стари
нови Највише гласова
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x