Пријем за прваке поводом Дечије недеље у општини Варварин

Традиционално, поводом Дечије недеље, председница општине Варварин др Виолета Лутовац Ђурђевић и њен заменик Александар Павић организовали су свечани пријем за прваке Основне школе “Јован Курсула”. Манифестација која слави најмлађе суграђане имала је за циљ да подстакне децу на учење, дружење и развој љубави према школи.

У срдачном разговору са малишанима, председница и њен заменик сазнали су како теку први школски дани ученика, шта их највише занима, као и какве снове имају за будућност. Упознавање са жељама и интересовањима деце још једном је истакло важност подршке коју локална самоуправа пружа најмлађима.

На крају пријема, председница општине пожелела је првацима пуно успеха у даљем школовању. “Ово је само почетак једног дивног путовања које ће вас водити кроз свет знања и открића. Желимо вам да у школи стекнете не само знање, већ и пријатеље за цео живот. Ви сте будућност наше општине и зато је наша дужност да вам обезбедимо најбоље услове за учење и развој”, истакла је др Виолета Лутовац Ђурђевић.

Након разговора и дружења, сви ученици добили су поклоне у виду школског прибора, што је додатно обрадовало младе госте.

Пријем у општини Варварин део је активности које се сваке године организују поводом Дечије недеље, како би се најмлађима указало на важност образовања и улоге коју они имају у будућности наше заједнице.

Пријему су присуствовали и учитељи ђака првака, као и помоћници председнице Марија Брајовић и Немања Чолић и Катарина Ракић и Милица Коларевић из Кабинета председнице општине.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
стари
нови Највише гласова
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x