Напредак ремизирао са Текстилцем, подела бодова на равне части

Напредак је у 10. колу Моцарт Бет Супер лиге Србије одиграо нерешено – 0:0 са Текстилцем на гостовању у Бачкој Паланци. Напредак је отпутовао у Бачку Паланку са жељом да победи и да се са три бода врати кући. Међутим, није успео у тој намери.

Крушевљани су погодили мрежу домаћина већ у 15. минуту, али гол Стоиљковића није признат, јер је асистент Обрадовић био у недозвољеној позицији. Десет минута касније имао је Стоиљковић идеалну прилику. Дијагоналом га је пронашао Обрадовић, али пожртвовано се бацио Марјановић, изблокирао Напретковог нападача и лопту избацио у корнер. До краја првог полувремена покушао је и Обрадовић ударцем главом са 15 метара, али је био непрецизан.

Чарапани су кренули у офанзиву од старта другог полувремена, али у неколико наврата на висини задатка је био голман Браћ, а онда су у року од два минута два пута опасно запретили домаћи. У 69. минуту Остојић је успео да осујети Зекића, том приликом се и повредио, а потом је фантастичном интервенцијом млади голман Балевић сачувао мрежу нетакнутом после ударца Давидовића из непосредне близине.

У финишу је виђен обећавајући контрапад Чарапана, који није имао жељени епилог. Шутирао је потом Вукајловић изнад гола, а у трећем минуту надокнаде времена, после велике гужве пред голом Текстилца, нико од гостујућих фудбалера није успео да убаци лопту у мрежу и бодови су подељени на равне части…

У следећем колу Напредак дочекује екипу Новог Пазара.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
стари
нови Највише гласова
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x