Напредак жели победу у утакмици против Новог Пазара

Напредак у недељу, на свом стадиону, дочекује екипу Новог Пазара. Фудбалери Новог Пазара остварили су две узастопне победе у првенству, па су њихови навијачи најавили праву инвазију на Крушевац у недељу. ФСС је утакмицу прогласио за високоризичну, па су све мере безбености у Напретку, уз подршку надлежних државних институција, подигнуте на највиши ниво.

“Спремамо се као и за сваку другу утакмицу, међутим, морамо да пређемо са речи на дела. Узели смо велики бод у гостима и то нам је велики подстицај за наредне утакмице. Играчима сам у свлачионици рекао да смо свуда оставили доста добрих утисака, али да се од утисака не живи и да нам требају бодови. Спремамо се најозбиљније за ову утакмицу, као и за сваку, али због момента у коме се налазимо, вредно и дисциплиновано смо радили ове недеље, доста причали, тактички припремали утакмицу. Долази нам врло мотивисан противник, после две узастопне победе, против два јака противника. Нас није срећа послужила у неким утакмицама, али даће Бог да нам се врати, већ колико у недељу и надам се, уз добру игру и уз подршку наших навијача, које позивам да дођу у великом броју, јер имаће шта да виде. Ову утакмицу морамо да одиграмо дисциплиновано, храбро, али и мудро. Очекујем добру игру своје екипе, добар амбијент и да на крају тријумфујемо, уз један добар резултатат”, изјавио је шеф стручног штаба Горан Стевановић.

Са њим се слаже и нападач Душан Стоиљковић, који позива верну публику да у недељу буде 12. играч и помогне својим љубимцима да остваре победу над Новим Пазаром. “Гости су веома организована екипа са неколико појединаца, који практично потезом могу да реше утакмицу. Долазе сигурно веома мотивисани, али мотива не мањка ни нама. Спремни смо и апелујем на навијаче да у недељу дођу на стадион, подрже нас и да заједно освојимо три бода”, поручује Стоиљковић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
стари
нови Највише гласова
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x