ЈКП “Енергетика” спремна за нову грејну сезону, поднет захтев за корекцију цене грејања

На редовном састанку директора јавних предузећа у Трстенику, одржаном у Сали за састанке Општине Трстеник, свој извештај о активностима поднео је Саша Крстић, заменик директора Јавног комуналног предузећа „Енергетика“. Крстић је том приликом истакао да су све припреме за предстојећу грејну сезону у завршној фази, те да је систем у потпуности спреман за почетак испоруке топлотне енергије.

“Топлотне станице и подстанице су доведене у исправно стање, а што се тиче енергената, на основу уговора са добављачима имамо их довољно за нормално функционисање система. У случају изразито ниских температура, као и претходних година, почећемо са испоруком топлоте нашим корисницима на време”, рекао је Крстић, нагласивши да корисници редовно измирују своје обавезе, што омогућава предузећу да по потреби набавља додатне количине енергената.

Међутим, Крстић је истакао да је због свеукупне економске ситуације предузеће принуђено да поднесе захтев Општини Трстеник за корекцију цене грејања, која није мењана дуже време.

“Цена грејања није коригована дуги низ година, и у овом тренутку смо у ситуацији да затражимо измену како бисмо обезбедили стабилно пословање и континуитет у пружању услуга”, додао је Крстић.

Овај састанак директора јавних предузећа одржава се редовно, са циљем координације активности и решавања текућих проблема у општини Трстеник.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
стари
нови Највише гласова
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x