Јапански JICA експерт и представници Развојне агенције Србије у посети Агенцији за регионални развој Расинског округа

У оквиру активности Пројекта пружања стандардизоване услуге менторинга, Агенцију за регионални развој Расинског округа (АРРРО) посетили су експерт Јапанске агенције за међународну сарадњу (JICA) Yuki Tanno и представница сектора за међународну сарадњу Развојне агенције Србије Анђелка Соскић.

Циљ састанка био је интервју JICA експерта са корисником програма из 2021. године, Милошем Пантићем, успешним предузетником који је добио менторску подршку кроз овај пројекат. Током разговора, представљено је пословање Пантићевог предузећа МП Пак из Обрежа и анализиран је допринос менторинга у остваривању пословних резултата.

Овај пројекат има за циљ пружање подршке предузетницима у Србији кроз стандардизовани систем менторинга, уз подршку JICA и домаћих институција. Посета експерата јапанске агенције и домаћих партнера представља важан корак у даљем унапређењу сарадње и подршке малим и средњим предузећима у Србији.

Менторинг је показао значајну улогу у постизању одрживог раста и успеха предузетника као што је Милош Пантић, што је истакнуто као један од главних циљева овог програма.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
стари
нови Највише гласова
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x