Напредак изгубио од Младости из Лучана на свом терену: Вар, пенал и несрећан пораз

Напредак је на свом стадиону у Крушевцу изгубио од Младости из Лучана са 2:1. Напредак је силно желео победу на свом терену, али није било среће.

Чарапани су од самог старта кренули силовито ка голу Стаменковића и већ у другом имали шансу да стигну до вођства. После фаула над Петковићем, досуђен је слободан ударац. Крстић је погодио живи зид, лопту прихватио Шарић и јако шутирао, а прекаљени голман Драгачеваца био сигуран на свом месту.

Већ у петом минуту уследио је “хладан туш” за домаћина. После једног напада, који није деловао опасно, показали су и главни судија Шегрт и његов помоћник Ријевац да је гол – аут и да лопта припада нашем голману Балевићу. Уследио је, међутим, позив из ВАР собе, отишао је арбитар да погледа снимак, а потом показао на белу тачку?! Пејовић је био сигуран са 11 метара и гости су повели са 0:1.

Крушевљани су наставили да нападају, имао је Остојић шансу у 15. минуту, Шарић за мало закаснио у 22. минуту на центаршут Караклајића, а минут касније, после пројектила Тошеског, голман Стаменковић је успео да извади лопту испод пречке… Лучанци су запретили у 24. минуту преко Ћирића, али одлично је Балевић интервенисао, међутим, морао је поново да вади лопту из мреже само минут касније, после Андрићевог ударца, који је уз доста среће, дуплирао вођство.

До краја првог полувремена Стоиљковић је успео да преполови резултатски минус, имао је и Шарић у последњим тренуцима првог дела утакмице прилику за изједначење, али на одмор се, ипак отишло са минималном предношћу Младости.

У наставку, тотална доминација Напретка, играло се све време на половини Драгачеваца, ређале су се шансе, али и добре интервенције Стаменковића. У неколико ситуација и срећа је била велики савезник гостију и на снази је остао резултат из првог полувремена. Јунак меча био је голман гостију.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
стари
нови Највише гласова
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x