XIII Етно фестивал и концерт Немање Стевановића у недељу 22. септембра

Поводом обележавања Дана општине и 214. годишњице Варваринске битке, Општина Варварин организује низ културних и спортских дешавања у сусрет овом великом празнику. Традиционални XIII Етно фестивал, али и концерти финалисте такмичења “Звезде Гранда” Немање Стевановића и ОК Бенда у центру Варварина, неки су од програма који ће ове године обележити Дан општине Варварин.

XIII Етно фестивал биће одржан у недељу, 22. септембра, у центру Варварина, са почетком од 10:00 часова, а екипе ће се такмичити у припреми најукуснијих слатких и сланих традиционалних јела, најукуснијих слатких и сланих пецива, слатке и слане зимнице, као и у такмичењу за најукуснији котлић, традиционалне занате, најлепши штанд, најквалитетнија пића и најквалитетнији мед. У такмичењу, у посебним категоријама, могу учествовати и школе и месне заједнице, а сам Етно фестивал отвориће дефиле предшколаца, део програма који привлачи највеће интересовање посетилаца.

Припремљен је и низ музичких изненађења, као што је концерт Немање Стевановића током Етно фестивала, коме ће претходити концерт Културно – уметничких друштава из темнићког краја, док је концерт ОК Бенда заказан за уторак, са почетком од 21 сат.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
стари
нови Највише гласова
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x