Напредак гостује Црвеној Звезди, уз велику борбу сваки резултат је могућ

У наредном колу Суперлиге Србије Напредак гостује Црвеној Звезди на стадиону “Рајко Митић”. “Нисмо успели у последњој утакмици пред паузу да победимо, али све скупа – можемо бити задовољни до сада урађеним. Победа против Војводине, али и прва утакмица против Партизана, као и све остало што је потом било даје нам пуно самопоуздања и вере да и у наредном периоду можемо доста тога да урадимо”, изјавио на конференцији за медије шеф стручног штаба Горан Стевановић.

“Прошле недеље смо појачано радили, ове смо спустили ритам и припремали се и тактички и психолошки за предстојећу утакмицу”, наставља Стевановић и додаје да је Црвена Звезда свакако фаворит, али је на Чарапанима да дају све од себе и да покушају немогуће да учине могућим.

“Често понављам, фудбал свима даје шансу за победу и то је и највећа драж овог спорта. Идемо са пуно амбиција и изаћи ћемо у излог у којем пуно фудбалера може да покаже шта зна и колико може, а можемо пуно. Рекао сам већ, дођите и видите и уверен сам да ће се и сада видети да ова екипа има препознатљив стил игре, дисциплину, борбеност, карактер победника и учинићемо све да одиграмо добру утакмицу и да пробамо да дођемо до позитивног резултата”, нагласио је шеф струке Напретка Горан Стевановић.

Напретков тренер је имао могућност да од старта утиче на формирање тима. Већина појачања му је била на располагању на припремама у Словенији, а у финишу прелазног рока стигла су још два појачања, Петар Ћирковић и Андрија Луковић.

“Клуб је урадио заиста све и на припреме смо отишли са великим бројем играча који су данас првотимци и заиста сам задовољан. Наравно и са последњим појачањима, јер у питању су добри играчи, али и добри момци, правог карактера и верујем да ће се брзо уклопити и дати пун допринос, јер сигурно могу да одговоре обавезама и амбицијама Напретка”, рекао је тренер Стевановић.

Искусни дефанзивац Стефан Букорац био је на терену када је Црвена Звезда обележавала јубилеј – пола века постојања Маракане. Као фудбалер Доњег Срема, “покварио” је славље Делијама…

“Постигли смо гол у последњем минуту и узели Звезди већ виђену победу. Сјајно је било и очекујем и сутра такву атмосферу, рођенданску. Црвена Звезда је велики клуб, наравно фаворит, али имамо и ми своје предности и верујем да можемо до позитивног резултата”, оптимиста је Стефан Букорац.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
стари
нови Највише гласова
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x