Посета представника ЈП “Пошта Србије” Општини Варварин

Директор Функције набавки, инвестиција и одржавања ЈП “Пошта Србије”, Вук Петијевић, у пратњи директора Радне јединице Крушевац у систему ЈП “Пошта Србије” Николе Филиповића, посетио је општину Варварин где је обишао главну Пошту у Варварину, а како би се упознао са тренутним стањем на згради ове институције.

Посета је организована са циљем сагледавања техничких и инфраструктурних потреба објекта поште, са нагласком на могуће инвестиције и потребне радове на одржавању. Током обиласка зграде, представници “Поште Србије” су се упознали са потенцијалним изазовима везаним за услове рада и стањем саме зграде, како би се израдили планови за унапређење.

Након обиласка Поште, у згради Општине Варварин одржан је састанак између директора Функције набавки, инвестиција и одржавања Вука Петијевића и председнице општине Варварин, др Виолете Лутовац Ђурђевић, уз присуство њихових сарадника. Током састанка дискутовало се о могућностима за унапређење инфраструктуре, са посебним фокусом на оптимизацију поштанске мреже и побољшање услова за грађане.

“Задовољни смо досадашњом сарадњом са “Поштом Србије” и надамо се даљим улагањима која ће допринети бољој повезаности и квалитетнијим услугама за наше суграђане”, рекла нам је др Виолета Лутовац Ђурђевић након састанка.

Вук Петијевић је потврдио да ће приоритет бити решавање проблема везаних за зграду Поште у Варварину, те да ће планиране инвестиције бити усмерене ка дугорочном одржавању и побољшању инфраструктуре, како би се омогућило ефикасније пружање поштанских услуга.

Очекује се да ће конкретни планови за модернизацију бити финализовани у наредним месецима, уз наставак сарадње између ЈП “Пошта Србије” и Општине Варварин.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
стари
нови Највише гласова
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x