Напредак брине о својим играчима и мисли на будућност, Ђековић продужио уговор за још три године

Одлични Напретков дефанзивац Немања Ђековић је у зимском прелазном року био на листи жеља бројних иностраних, али и водећих домаћих клубова. Он је проценио да је боље за његов развој да остане у Крушевцу и да се докаже у чарапанском јату пре одласка на неку значајнију дестинацију.

По мишљењу струке, Ђековић је најбољи изданак Напреткове Школе фудбала у последњој деценији, члан млађих репрезентативних селекција Србије. Немања има само 21 годину и пред њим је блистава каријера. Напредак је одлучио да му понуди наставак сарадње и Немања Ђековић је продужио уговор до 31. маја 2027. године.

“Нема га на терену од почетка пролећне сезоне претходног шампионата. На једном тренингу дошло је до повреде предњих укрштених лигамената, а Клуб му је омогућио најбоље могуће услове за опоравак, сносио трошкове лечења и рехабилитације. У Аустрији га је оперисао водећи европски стручњак за повреде ове врсте, професор др Кристијан Финк, а рехабилитација је обављена под надзором Филипа Волшека, директора “Fizio Group”, у јединственом центру за физикалну терапију, рехабилитацију, тренинг и регенеративну медицину, који је базиран у Београду и један од највећих у југоисточној Европи”, каже Сања Милутиновић, ПР Напретка.

Опоравак је протекао у најбољем реду, Ђековић тренира се екипом и очекује се да ће врло брзо конкурисати за место у екипи и у будуће бити стуб Напреткове одбране.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
стари
нови Највише гласова
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x