Државни секретар Страхиња Ерац посетио Врњачку Бању

Своје активности у оквиру посете Врњачкој Бањи државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Страхиња Ерац започео је обиласком локалне самоуправе и састанком са председником општине Врњачка Бања Бобаном Ђуровићем, а затим је обишао Центар за социјални рад где се упознао са активностима, о чему га је информисала директорка Сандра Николенџић.

Наредна посета државног секретара Страхиње Ерца био је Савез пензионера Србије, Удружење пензионера општине Врњачка Бања, где су га примили председница овог Удружења Милијанка Златић и секретар Никола Трифуновић са члановима удружења. Они су га информисали о досадашњим реализованим активностима, као и даљим плановима Удружења у наредном периоду.

“Уз сагласност и одобрење наше председнице и законске заступнице удружења Милијанке Златић укратко сам представио све наше досадашње активности, исто тако сам представио и наш програм рада, уз одговарајући финансијски план у текућем периоду и у наредном периоду”, рекао нам је тим поводом Никола Трифуновић, секретар Удружења.

Представник Министарства Страхиња Ерац захвалио се на пријему и истакао да је поносан што се налази у просторијама репрезентативног Удружења, а које је саставни део Савеза пензионера Србије који се истински бори за заштиту и очување, са једне и побољшање и унапређење стандарда и квалитета живота својих чланова, са друге стране.

“Ово Удружење је до сада направило изузетне резултате, ја морам да похвалим руководство и ја ћу учинити све да помогнем кроз неколико пројеката, идеја и предлога који су обухваћени планом и програмом рада Удружења у будућности. Представићу надлежном министру и осталим сарадницима све ово и надам се да ћемо заједно прихватити и подржати, на обострано задовољство и у корист популације трећег доба. Драго ми је да сам и од присутних чланова Удружења сазнао шта све Удружење пружа својим члановима, колико им то значи и шта би требало урадити да би се успешно проширили услови и услуге. Остаје нам и даље да успешно контактирамо и да сарађујемо у наредном периоду”, рекао нам је на крају посете Врњачкој Бањи Страхиња Ерац, државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања.

1 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
стари
нови Највише гласова
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x