Напредак победио екипу Спартака у Лазаревцу, прва победа Чарапана у првенству

Напредак је остварио прву првенствену победу у “Mozzart bet” Супер лиги Србије. На стадиону “Колубаре” у Лазаревцу, као домаћини, Чарапани су славили против екипе Спартака са 2:0.

Гости из Суботице статовали су офанзивно, па је Чарапанима требало пола сата да дођу к себи. Суботичани су имали далеко већи посед лопте и неколико пута запретили, али мировала је мрежа Прековића, дебитанта на Напретковом голу. Издржала је одбрана храбро све налете агресивних Суботичана, а практично из првог правог напада Крушевљани су стигли до вођства.

Играо се 35. минут када је лопту прихватио Филип Крстић, по средини терена. Уследио је снажан и милиметарски прецизан ударац и лопта је одсела у доњем десном углу гола Спартака – 1:0!

Почетком другог полувремену два пута је припретио капитен Бастајић, а онда су Суботичани кренули у нову офанзиву и створили неколико одличних прилика, погодили и стативу, у једној ситуацији Букорац је спречио најгоре, када је Прековић већ био савладан.

Промене резултата, међутим, није било до 85. минута, а онда је Стоиљковић, после асистенције капитена Бастајића, дуплирао вођство и поставио коначних 2:0, за прву победу Чарапана у овом шампионату.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
стари
нови Највише гласова
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x