Стартује првенство “Зоне Запад”, фудбалери Темнића 1924 дочекују Младост из Јовца

Наредног викенда стартује ново првенство Зоне “Запад” где ће у првом колу фудбалери Темнића 1924 на свом терену у Варварину угостити екипу Младости из Јовца. Утакмица се игра у суботу, 17. августа, са почетком од 17 часова, на стадиону Темнића у Варварину, а из варваринског “зонаша” најављују велику борбу за прво место и пласман у Српску лигу Исток.

У прелазном року у Темнић 1924 стигла су нова појачања, а одиграно је и неколико припремних утакмица. Једно од последњих појачања је Лазар Драгутиновић, пристигао из јасеновачких Орлова, а који ће у наредној сезони бранити мрежу Темнића, док је једно од звучнијих имена, још један Лазар, чувени Јера Јеремић, који је у контролном мечу пре петнаестак дана, против екипе Полета из Милутовца, постигао 3 поготка и остварио једну асистенцију.

Током лета завршене су и нове трибине на стадиону Темнића, за чију изградњу је средства обезбедила општина Варварин, а поводом великог јубилеја, 100 година постојања клуба, тако да ће навијачи варваринског “зонаша” у наредном периоду имати најбоље услове за праћење утакмица и навијања за своје фудбалере.

Иначе, Варваринци су иза себе оставили одличну сезону и протекло првенство Зоне “Запад” за 2023/24 годину завршили на другој позицији, са 17 победа, 4 ремија и 7 пораза.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
стари
нови Највише гласова
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x