Реконструкција школе и изградња фискултурне сале у Великој Дренови

У току су опсежни радови на реновирању објекта ОШ “Добрица Ћосић” и изградњи фискултурне сале у Великој Дренови. Према речима директорке ове образовне установе Драгане Пантелић, ђацима треба створити адекватне услове за нормално одвијање школске наставе. Док радови трају, млађи ученици до четвртог разреда ићи ће у школу у Селиште и Страгаре, док ће старији разреди од петог до осмог разреда ићи у школу у Медвеђу.

“Када сви планом предвиђени радови буду завршени, ова школа ће добити лепши и модернији изглед, али ће и простор у њој бити уређенији. Фискултурна сала ће исто тако бити доступна ђацима да се осим часа физичког васпитања могу бавити и омиљеним спортовима”, каже директорка школе Драгана Пантелић приликом обиласка школе од стране председнице општине Трстеник Милене Турк и њених сарадника.

ОШ “Добрица Ћосић” у Великој Дренови стара је преко два века, а поред новог руха и енергетске ефикасности школа добија и фискултурну салу коју до сада школа није имала. Вредност радова је 250 милиона динара, а финансијска средства је обезбедило Министарство за јавна улагања. Председница општине Трстеник Милена Турк и директорка школе Драгана Пантелић упутили су захвалност председнику Републике Србије Александру Вучићу и Министарству за јавна улагања на помоћи и подршци у реализацији овог вредног и обимног пројекта.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
стари
нови Највише гласова
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x