Напредак ремизирао са ИМТ у Лазаревцу “на свом терену”, (не)праведна подела бодова

У трећем колу Моцарт Бет Супер лиге у Лазаревцу, Напредак је ремизирао са ИМТ-ом – 1:1. Чарапани су од старта, на “свом терену” (у Лазаревцу) заиграли офанзивно, имали су у првом полувремену већи посед лопте, али не и оних правих шанси за гол. На супротној страни и гости са Новог Београда су упутили тек један ударац у оквир Савићевог гола, у самом финишу првог полувремена.

У другом полувремену виђена је боља игра. ИМТ је дошао до вођства после ефектног поготка Терзића у 65. минуту. Промена резултата шокирала је изабранике тренера Стевановића и било им је потребно добрих 15 минута да се консолидују и крену у контраофанзиву. Запретио је први Михаило Петковић (рођен у Ћићевцу, а на позајмици из Партизана), два пута у истом нападу, први ударац му је Белић одбранио крајњим напором, а потом је лопта отишла изнад пречке. Мало касније био је непрецизан Миливојевић…

Изједначење је уследило после праве опсаде у самом финишу утакмице, када је гол “висио у ваздуху”. Иницијативу је крунисао Шарић и обезбедио бод. У судијској надокнади времена било је прилика и за победу, али је остало 1:1 и (не)праведна подела бодова.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
стари
нови Највише гласова
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x