Расписана три Јавна позива из програма мера активне политике запошљавања

Општина Варварин и Национална служба за запошљавање – Филијала Крушевац, расписале су три Јавна позива из програма мера активне политике запошљавања. Конкурси су расписани на основу споразума и у складу са Локалним акционим планом запошљавања (ЛАПЗ), а за ове намене издвојено је укупно 18 милиона динара.

Расписани су Јавни позив послодавцима за доделу субвенције за запошљавање незапослених лица из категорије теже запошљивих у 2024. години, Јавни позив незапосленима за доделу субвенције за самозапошљавање у 2024. години, као и Јавни конкурс за реализацију мере стручне праксе у 2024. години.

Укупна средства обезбеђена за реализацију ове три мере из ЛАПЗ у 2024. години износе 18.000.000,00 динара, од тога из буџета Општине Варварин 6.000.000,00 динара.

Текстове позива, са детаљним упутствима и критеријумима, као и обрасце пријаве и захтева могуће је преузети на интернет презентацијама НСЗ – www.nsz.gov.rs и Општине Варварин – www.varvarin.ls.gov.rs. Додатне информације могу се добити у организационој јединици Националне службе за запошљавање – Филијала Крушевац.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
стари
нови Највише гласова
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x