Напредак прорадио на припремама у Словенији: Чарапани победили мађарског суперлигаша

У другој пријатељској утакмици на припремама у Словенији Напредак је забележио победу – 3:1 против мађарског суперлигаша Њиређхазе. Крушевљани су наступили у првом полувремену у истом саставу као против Нафте 1903: Савић, Чубра, Букорац, Миличић, Вукајловић, Крстић, Тошески, Стоиљковић, Марјановић, Бастајић и Обрадовић.

Чарапани су већ у петом минуту повели, Чубра је упутио идеалан центаршут, а у најбољи у скоку је био Крстић и главом послао лопту у мрежу. Предност је дуплирао Обрадовић у 32. минуту, а поново асистирао Чубра. До одласка на одмор Мађари су успели да смање на 2:1. У наставку је било доста измена, шанси су добили: Ристић, Игњатовић, Петковић, Миливојевић, Шарић и Бубањ. У 78. минуту, на пас Миливојевића, млађани Бубањ, који се екипи недавно прикључио, постигао је првенац у Напретковом дресу и “оверио” победу  – 3:1.

Могли су домаћи да ублаже пораз, али нису искористили пенал у 83. минуту. До краја припрема у Словенији Напредак очекује још утакмица са чешким Бохемиансом, а затим следи повратак у Крушевац.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
стари
нови Највише гласова
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x