Уручене дипломе најбољима у пројекту “Најбоље читалачко одељење” и “Најбољи читалачки дневник”

У овогодишњем пројекту Општинске библиотеке Варварин “Најбоље читалачко одељење” и “Најбољи читалачки дневник” учествовао је велики број ученика основних школа са територије варваринске општине. Тим поводом, у Мултимедијалној сали Општинске библиотеке Варварин отворена је изложба “Најбољих читалачких дневника”, а додељене су и дипломе и захвалнице најбољим ученицима.

Жири који је бирао “Најбољи читалачки дневник” и “Најбоље читалачко одељење” чинили су библиотекари Општинске библиотеке Варварин, а поред награда у виду књига, диплома и бесплатне чланарине у Општинској библиотеци и ове године ће бити организован традиционални излет за најбоље учеснике пројекта и то до Музеја илузија у Београду, Кнез Михајлове улице и Калемегдана.

За “лепоту дневника” 13 ученика основних школа награђено је књигом, бесплатном чланарином за наредну годину и излетом, 11 ученика, због изузетног залагања, награђено је бесплатном чланарином и излетом, док је за највише прочитаних књига још 17 ученика награђено такође књигом, бесплатном чланарином и излетом.

У конкуренцији од I до IV разреда треће место освојила је Лана Павловић из Бошњана, друго Павле Николић из Орашја, а прво Надежда Јоваџић из Бачине. У категорији старијих разреда треће место припало је Ирини Павловић из Варварина, друго Анастасији Пејић из Варварина, а прво Марији Станковић из Обрежа. За “Најбоље читалачко одељење” проглашено је одељење ОШ “Свети Сава” у Орашју.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
стари
нови Највише гласова
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x