Пазарци са беле тачке срушили Чарапане

Напредак је већ ушао у црну серију резултата, трећа утакмица у пролећној сезони и трећи пораз. Време је да се анализира учинак Стручног штаба, јер ништа не штима. Одбрана слаба, а посебан проблем представља офанзивни део тима, који је неучинковит. Три утакмице а ниједан дати гол.

Са друге стране Нови Пазар други пут у сезони је победио Напредак и то оба пута са 1:0. Чарапани никако да дају гол, тако је било и данас. Изгледне шансе су пропустили Бојан Матић у првом и Небојша Бастајић у другом полувремену и како то бива, уобичајено у фудбалу,  онога ко не искористи своје шансе стигне казна.

У суботу је егзекутор био Бојица Никчевић, који је са 11 метара пресудио Чарапанима и Пазарци су се вратили кући певајући – три бода у џепу и увећане шансе за пласман у Европу. Пенал су скривили над Андријом Мајдевцем, који је дете Напретка, а у плаво белом дресу јесенас је одиграо бриљантно и сада наставља у истом ритму.

Пазарци су се задржали на шестој позицији са 38 бодова, а Напредак је остао на 19 бодова и на 12. месту на табели суперлигашке табеле.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
стари
нови Највише гласова
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x